Добавить в корзину Удалить из корзины Купить |
Non-available in Shredded and Slices 463 ID работы - 658154 английский язык (контрольная работа) количество страниц - 2 год сдачи - 2012 СОДЕРЖАНИЕ: Non-available in Shredded and Slices ВВЕДЕНИЕ: Fit active people like Kerry Saxty know how important it is to maintain a healthy balanced diet. That is why Kerry chooses Bega So-light Tasty Cheddar. So-light is higher in calcium, lower on cholesterol and at least 25% fat reduced when compared to normal Cheddar cheese. When you weigh up the benefits with the great taste you've come to expect from Begar, you have the perfect choice in reduced fat natural tasty cheese. B. For years people have tried to make vegetables more interesting If you have just about run out of ideas for serving vegetables, you will love the latest idea from Birds Eye. Garden Gourmet is a delicious new range of frozen vegetables and sauces with a difference. They are free flowing , so six minutes in the fry pan is all they need. Without adding oil or water. Without losing their crispness or crunchiness. And without any fuss. The hardest part is choosing which Garden Gourmet combination. Vegetables in light herb Sauce. In a cheese sauce, with pasta. Or in Italian style Tomato Pasta with pasta. Whichever you prefer, they are all low in calories and high in nutrition. So the only thing you are missing out its time in the kitchen. А. Лучший вкус Активные люди, такие как Керри Саксти знают, как важно поддерживать здоровую сбалансированную диету. Именно поэтому Керри выбирает легкий сыр Чеддер. Этот сыр богат кальцием, в нем меньше холестерина и по крайней мере на 25% меньше жиров по сравнению с обычным сыром Чеддер. Когда вы оцените все преимущества этого сыра, вы сделаете свой выбор в пользу лучшего низкокалорийного естественного вкуса. В. Многие годы люди пытаются приготовить овощи по особому Если у вас закончились идеи о том, как приготовить овощи, то вам понравится последняя идея от "Птичьего Глаза". СПИСОК ЛИТЕРТУРЫ: Цена: 1000.00руб. |
ЗАДАТЬ ВОПРОС
Copyright © 2009, Diplomnaja.ru